ORCHARD

ПРАВИЛНАТА ИНВЕСТИЦИЯ Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА ИНФЛАЦИЯ

 

Апартаменти на цени

от 20 000 ЕВРО

за апартамент !

 

КОРПУСА

АПАРТАМЕНТА

РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕАНА ПЛОЩ

БЪРЗА ВРЪЗКА С НАС 

Продажбите са изключително динамични в следствие на ниските цени, така че ако имате сериозни намерения, интерес за закупуване или оглед на апартамент се свържете с нас директно по телефона. Посочения телефон има Viber, така че можем да изпращаме информация и по него!

+359 887 715 402

 

ЦЕНОВА ЛИСТА

Ценова листа с всички варианти на плащане може да получите при запитване на посочения телефон или по имейл.
На имейли отговаряме в рамките на 2 работни дни!По Viber отговаряме в рамките на 10 мин.

+359 887 715 402

 

ОГЛЕДИ

Огледи на апартаментите и сградата се правят всеки ден между: 09:00 и 19:00 часа!
(работим включително Събота и Неделя)
Ако искате да направите оглед, ще Ви помолим да потвърждавате 1 ден преди огледа само по телефона, тъй като на имейлите отговаряме със закъснение!

+359 887 715 402

Процедура по

Закупуване

 

ОГЛЕД НА АПАРТАМЕНТ

Тел: 0887715402

Огранизираме огледи на апартаменти всеки ден между 08:00 и 19:30 (включително Събота и Неделя).

Огледите се потвърждават само по-телефон, минимум 2 часа предварително !

СТОП КАПАРО

2000 ЕВРО

Спираме апартамент от продажба само след плащане на капаро от 2,000 евро.

Титуляр: „ГЛОБАЛ ПАРАДАЙЗ ТУРС“ ЕООД
IBAN: BG27STSA93000028092259

ДОКУМЕНТИ

ИЗПРАЩАНЕ НА ДОКУМЕНТИ

Изпращаме пълен комплект от документи за собственост, разрешения за ползване , както и работен вариант на предварителен договор.

 

ДОГОВОР

ДОГОВОР

Подписване на предавителен договор и уточняване дата за нотариално прехвърляне на недживимият имот.

Видео Презентация

на ORCHARD

Галерия

ORCHARD

 

Защо да закупите апартамент при нас ?

Плюсове и Минуси

 

Пазара на имотите в световен мащаб, винаги е бил един от най-атрактивните активи сред инвеститорите. През последните 10 години сме свидетели на постоянен ръст в цените на имоти в България, както и постоянна спекулация за така популярното твърдение за предстоящото спукване на поредния имотен балон. От 2020г. до сега, преминахме през общо 5 поредни епидемични вълни причинени от Ковид 19, постоянни политически трусове, служебни правителства, всеобщо притеснение около Валутния борд, Война в Украйна и не на последно място – Инфлация на всичко. Въпреки това, ръста на цените на имотите в България продължава да расте и то стабилно. Сред огромното предлагане на имоти, едно от най-трудните неща е да попаднеш на правилната инвестиция, където има баланс между цена, риск и ликвидност. Обикновено, имотите с прекалено изгодна цена или носят скрит риск, или са актуални за кратко време, тъй като към момента, търсенето е изпреварило предлагането и всеки се опитва инвестира изгодно и бързо своите спестявания. Когато изкочи атрактивна оферта, пазара ни притиска да вземем прибързано решение, в противен случай, нашата нерешителност ще доведе до това някой друг потенциален инвеститор да се възползва от тази оферта. При взимане на такова решение, всеки се опитва да не действа емоционално, а да подходи рационално като пресметне какъв точно е риска, който поема и дали инвестицията е наистина ликвидна. Ликвидността на един актив или имот се определя от това колко бързо този актив или имот може да се обърне в пари. С други думи, колко бързо можем да се отървем от този имот, чрез неговата препродажба. Тук е момента, в който започва пресмятането на плюсовете и минусуите, които биха допринесли или възпрепятствали евентуална необходимост от бърза препродажба на закупения имот. Тъй като при нас продажбите са наистина динамични и много често нашите клиенти се чувстват притиснати от нуждата да вземат бързо решение, Ние си позволихме да изтъкнем някои от определящите фактори при калкулиране на риск и ликвидност преди закупуване на апартамент в комплекс River side.

 

Надежден Инвеститор и Строител с над 30 години история

 

Строител: „Интербилд Инженеринг“ ЕООД

Довършителните дейности в Комплекс Orchard се изпълняват от Строително – инженерна компания “ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД. Строителната компания е създадена да изпълнява проекти собственост на “Глобал Инвест Холдинг” АД или нейни дъщерни фирми. „Интербилд Инженеринг“ ЕООД не изпълнява строителни услуги за Юридически или Физически лица извън холдинговата група на  “Глобал Инвест Холдинг” АД.

“ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД е дългогодишен член на Камарата на строителите в България, а през годините компанията е изградила над 400 000 кв.м РЗП като целия финансов ресурс е осигуряван от “Глобал Инвест Холдинг” АД.

Инвеститор: „Практикал Инвестъмент“ ЕООД

Инвестиционна компания „Практикал Инвестмънт“ ЕООД е част от холдинговата структора на “Глобал Инвест Холдинг” АД, която изпълнява широк спектър от дейности в сферата на строителството, предприемачеството, туризма и финансите.  Всички строителни и инвестиционни дейности се извършват от дъщерни фирми разделени в четири специализирани и взаимнодопълващи се направления.

“ГЛОБАЛ ИНВЕСТ ХОЛДИНГ” АД и неговите дъщерни дружества осъществяват дейността си със СОБСТВЕН КАПИТАЛ и НЕ ПОЛЗВАТ БАНКОВИ КРЕДИТИ !

 

Безрискова схема на плащане

Вариант по базова цена
1-во плащане в размер на 45% от общата покупна цена в рамките на 3 работни дни от подписване на предварителен договор.
2-ро плащане от 55% се превежда, след налично (Удостоверени за въвеждане в експлоатация) – АКТ 16
Изготвянето на всички нотариални актове е за наша сметка.Таксите по прехвърляне на апартаментите са за сметка на Купувача.
Вариант с 30% отстъпка от базовата цена
1-во плащане в размер на 45% от общата покупна цена в рамките на 3 работни дни от подписване на предварителен договор.
2-ро плащане от 55% се превежда след прехвърляне.

 

Таксите по прехвърляне на апартаментите са за сметка на Купувача.
Вариант с индивидуални схеми на плащане
Получавате възможност за гъвкава схема за плащане, съобразена с клиентите и прогреса на строеж.

Невиждана Пазарна цена

Нелогично ниски цени ! Трудно за Вярване, но ФАКТ!

Един от най-често задаваните въпроси от нашите клиенти е КЪДЕ Е УЛОВКАТА? или Как е възможно да продавате апартаменти с боядисани помещения , готови бани и монтиран ламинат на цена под себестойността на строителството? Истината е, че НЯМА НИКАКВА УЛОВКА ! Това не е измамна схема за събиране на Капаро или злоупотреба с имущество. Спокойно можем да твърдим, че продаваните от нас жилища имат най-изгодната цена в района на Разлог, Банско, Баня и Добринище. През последните 3 години успяхме да осъществим над 800 продажби на апартаменти на цени под 300 евро на кв.м. в гр.Банско и гр.Разлог, а за последните 10 години имаме над 2,800 реализирани продажби на самостоятелни обекти в Разлог, Банско и София.

Когато инвестираш в закупуване на обзаведен апартамент 60 кв.м., в сграда с Акт 16, в курортна местност и ТОП локация, на цена по-ниска от единичен гараж на ЗЕЛЕНО в гр.София, тогава тази инвестиция се превръща в един наистина ликвиден актив.

 

 

Отлична Локация

Избора на правилната Локация е от изключителна важност, особено когато закупуването на жилището е с цел Инвестиция. Комплекс Orchard е разположен в гр. Банско на 200 метра от Ски Лифта и на 300м от ул. Пирин., Планинският град и живописната област наоколо очароват посетителите с прекрасни условия за зимен и летен туризъм, а непосредствената близост до лифта на най-големия български ски курорт, неизменно превръща закупуването на апартамент в комплекса в една сигурна и ликвидна инвестиция с потенциал за възвращаемост, както през зимата така и през лятото. 

Orchard е разположен на комуникативно място, на пешеходно разстояние от механи, ресторанти, казина и нощни заведения. Начална станция на лифта се намира на 5 минути пешеходно разстояние. Целия Комплекс е заобиколен от природните дадености на курортното градче.

Всеки апартамент разполага с неописуема гледка към планината, rр. или към града. Можем да предложим студиа, двустайни, тристайни и мезонети. В Югозападната част се открива перфектен панорамен изглед към пистите на Банско, а от Северозапад може да се насладите на вълшебния чар на курортното градче.

На не повече от 5 км. се намира и с. Баня, което през последни години набира популярност със своите 75 минерални извора и спиращи дъха панорамни гледки към Пирин и Рила.

Ниска Такса Поддръжка

3 евро/м2 за 1 година !

Един от основните проблеми при закупуване на апартамент в Затворен Комплекс или Ваканционна местност е таксата поддръжка. Често на пазара с имоти излизат апартаменти в Затворени Комплекси на изключително атрактивни цени. Всъщност ниската цена на имота е само един вид първоначално плащане, след което започва същинската част или казано по-просто – годишна такса поддръжка. Тези такси варират в диапазон от 15 евро до 35 евро на кв.м. за 1 календарна година!  Това означава, че при 100 кв.м. апартамент, Вие ще бъдете задължени да плащате между 1500 евро и 3500 евро такса поддръжка за 1 календарна година. Това е грубо между 250 лв и 600 лв месечно, за да притежавате апартамент в Затворен Комплекс. В много случаи такава такса поддръжка, значително намалява планираната възвръщаемост на Вашата инвестиция, тъй като приходите от отдаване под наем, в някои случаи биват изядени на 100% от таксата поддръжка.

В Orchard, както и във всички наши комплекси, таксата поддръжка е минимална и е равна на 3 евро на кв.м. без ДДС на годишна база! Таксата е фиксиран и подлежи на промяна само и единствено при провеждане на общо събрание, на което общо събрание, собствениците на апартаменти вземат единодушно решение за увеличаване, намаляване или премахване на таксата поддръжка. 

Поддръжката включва следните дейности:

– Почистване на Общи части веднъж седмично

– Почистване и поддръжка на вътрешен двор

– 24/7 Видео наблюдение и връщане на записи до 3 месеца

– Поддръжка на всички налични асаньори

– Плащене на Ток и Вода в общите части

Степен на завършеност

От 2019 г. инвестираме в закупуване на недовършени сгради в гр. Банско и гр. Разлог., въвеждаме ги в експлоатация с Акт 16 и ги препродаваме. Степента на завършеност, в която предаваме апартаментите е различна за всеки наш Комплекс.

 

Функционални Жилища

Корпус А разполага с 1 главен вход, 2 стълбище, 1 асансьор, както и общо 75 броя апартаменти. Можем да предложим студиа, двустайни, тристайни и мезонети.

Сграда А и В е общо 8 000 кв.м. Разгъната застроена площ. Състои се от Сутерен с подземни паркоместа и скалдвое, Партер и 4 етажа с апартаменти.

Всички апартаменти имат функционални разпределения и добра гледка към планита или към града. Всеки етаж разполага с 35 броя студиа и апартаменти. Идеалните части са значително малък процент от общата квадратура на всеки апартамент – приблизително 10%.

Етажите имат типово разпределение с малки разлики. Партерните апартаменти в Североизточната и Югоизточната част на Корпус А разполагат с веранда между 15 и 30 кв.м.

 

Индивидуални Партиди

за Ток и Вода

Голяма част от имотите, които се предлагат в Банско и Голф игрището не разполагат с индивидуални партиди за Ток и Вода, което ги прави рискована инвестиция, тъй като нямаш контрол над потреблението. С други думи може да не ползваш, но пак плащаш.

В River side всеки апартамент се предава с индивидуална партида за Ток и Вода, следователно всеки собстветник ще плаща толкова електроенергия и вода, колко е консумирал.

Пакет Обзавеждане

Закупуването на апартамент е само началото, тъй като след това предстои неговото довършване и обзавеждане. Доста често това начинание се оказва непосилно за много от нашите клиенти, тъй като всички Ние имаме напрегнато и динамично ежедневие. В следствие на това, едни на пръв поглед елементарни довършителни дейности и обзавеждане, могат да се проточат с месеци, и дори години, което със сигурност ще доведе до увеличаване на разходите по довършване. Ние предлагаме да Ви спестим време, енергия и много главоболия като Ви отървем от неизбежните и многобройни срещи, пазарлъци и нелогично високи цени на общи работнци, майстори и мебелисти.

Към момента предлагаме 2 довършителни пакета:

Пакет 1

Готова Баня – хидроизолация, плочки, тоалетна чиния и мивка

Поставяне на Ламинат

Боядисване на всички помещения с бели тавани и 2 цвята стени

5

Пакет 2

Цялостно обзавеждане на апартамент. Към момента можем да предложим само 1 вид обзавежда, но скоро ще обявим и втори вариант – Премиум обзавеждане.

5

Отдаване под Наем

При закупуване на апартамент в някои от нашите комплекс  в Разлог или Банско, Вие имате възможността да отдавате своя апартамент под наем без никакви допълнителни такси! За клиентите, които не са от района можем да Ви предложим наш представител, който да посреща Вашите гости, както и професионално почистване на апартамента. Услугата естествено не е безплатна, но със сигурност не се предлага на толкова атрактивна цена в нито един от хотелите в Банско. Независимо на каква цена отдавате апартамента си под наем, Ние ще Ви таксуваме само за почистване, което е на стойност от 25 лева до 55 лв без ДДС, в зависимост от големината на апартамента. Вие сами определяте колко пъти искате да се почисти апартамента за целия период. Вие намирате клиенти през Air BNB, Trivago или Booking, а ние ще се погрижим да останат доволни от своя престой.

Без Комисионни

Директно от Инвеститор

 

Ние не сме Агенция за Недвижими имоти, а инвеститор и строител. Следователно при закупуване на апартамент или къща при нас, не дължите комисионна.

През последните години построихме над 400 000 кв.м. РЗП  и успешно осъществихме над 2,000 продажби на апартаменти и офиси . Всички наши проекти се изпълняват от Интербилд Инженеринг, а всички средства за строителство се финансират на 100% от Глобaл Инвест Холдинг или нейни дъщерни фирми. Работим изцяло със собствени капитал, без да използваме банково кредитиране.

Собствени

Инвестиционни Проекти

ЕДНОФАМИЛНИ КЪЩИ

ВАКАНЦИОННИ ХОТЕЛИ

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

ОФИС СГРАДИ

Настоящи Проекти

ELYSIAN CHALET PARK

GRAND BANSKO

PIRIN PARK

GARDEN RESIDENCE