Silver mountain H партер

Silver mountain H партер
Апартамент H001 - Свободен Апартамент H002 - Свободен Апартамент H003 - Свободен Апартамент H004 - Продаден Апартамент H005 - Свободен

Апартамент H001 - Свободен

Етаж: Партер

Изложение: Запад-Север

Тип: Двустаен

Чиста Квардратура: 42 кв.м.

Общи Части: 8.21 кв.м.

Веранда: 18.68 кв.м.

Обща Квадратура: 68.89 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент H002 - Свободен

Етаж: Партер

Изложение: Юг - Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 30.4 кв.м.

Общи Части: 6.46 кв.м.

Веранда: 13.93 кв.м.

Обща Квадратура: 50.79 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент H003 - Свободен

Етаж: Партер

Изложение: Юг - Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 30.5 кв.м.

Общи Части: 6.46 кв.м.

Веранда: 13.98 кв.м.

Обща Квадратура: 50.94 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент H004 - Продаден

Етаж: Партер

Изложение: Юг - Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 30.5 кв.м.

Общи Части: 6.46 кв.м.

Веранда: 13.97 кв.м.

Обща Квадратура: 50.93 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402

Апартамент H005 - Свободен

Етаж: Партер

Изложение: Запад - Север

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 31.6 кв.м.

Общи Части: 6.18 кв.м.

Веранда: 12.32 кв.м.

Обща Квадратура: 50.1 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402