Silver mountain A етаж 4

Silver mountain A етаж 4
Апартамент A401 - Продаден Апартамент А402 - Свободен Апартамент А403 - Свободен Апартамент А404 - Свободен Апартамент А405 - Свободен Апартамент А406 - Продаден

Апартамент A401 - Продаден

Етаж: 4

Изложение: Юг-Север-Запад

Тип: Двустаен

Чиста Квардратура: 48.1 кв.м.

Общи Части: 11.02 кв.м.

Обща Квадратура: 59.12 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А402 - Свободен

Етаж: 4

Изложение: Юг-Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 34 кв.м.

Общи Части: 7.94 кв.м.

Обща Квадратура: 41.94 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А403 - Свободен

Етаж: 4

Изложение: Юг-Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 34.2 кв.м.

Общи Части: 7.99 кв.м.

Обща Квадратура: 42.19 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А404 - Свободен

Етаж: 4

Изложение: Юг-Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 33.1 кв.м.

Общи Части: 7.73 кв.м.

Обща Квадратура: 40.83 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А405 - Свободен

Етаж: 4

Изложение: Запад-Север

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 32.7 кв.м.

Общи Части: 7.05 кв.м.

Обща Квадратура: 39.75 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А406 - Продаден

Етаж: 4

Изложение: Запад-Север

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 35 кв.м.

Общи Части: 7.55 кв.м.

Обща Квадратура: 42.55 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402