Silver mountain A етаж 3

Silver mountain A етаж 3
Апартамент A301 - Свободен Апартамент А302 - Свободен Апартамент А303 - Продаден Апартамент А304 - Свободен Апартамент А305 - Свободен Апартамент А306 - Продаден

Апартамент A301 - Свободен

Етаж: 3

Изложение: Юг-Север-Запад

Тип: Двустаен

Чиста Квардратура: 48.1 кв.м.

Общи Части: 11.02 кв.м.

Обща Квадратура: 59.12 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А302 - Свободен

Етаж: 3

Изложение: Юг-Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 34 кв.м.

Общи Части: 7.94 кв.м.

Обща Квадратура: 41.94 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А303 - Продаден

Етаж: 3

Изложение: Юг-Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 34.2 кв.м.

Общи Части: 7.99 кв.м.

Обща Квадратура: 42.19 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А304 - Свободен

Етаж: 3

Изложение: Юг-Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 33.1 кв.м.

Общи Части: 7.73 кв.м.

Обща Квадратура: 40.83 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А305 - Свободен

Етаж: 3

Изложение: Запад-Север

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 32.7 кв.м.

Общи Части: 7.05 кв.м.

Обща Квадратура: 39.75 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А306 - Продаден

Етаж: 3

Изложение: Запад-Север

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 35 кв.м.

Общи Части: 7.55 кв.м.

Обща Квадратура: 42.55 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402