Silver mountain A етаж 2

Silver mountain A етаж 2
Апартамент A201 - Продаден Апартамент А202, А203 - Свободен Апартамент А204 - Продаден Апартамент А205 - Продаден Апартамент А206 - Продаден

Апартамент A201 - Продаден

Етаж: 2

Изложение: Юг-Север-Запад

Тип: Двустаен

Чиста Квардратура: 48.1 кв.м.

Общи Части: 11.02 кв.м.

Обща Квадратура: 59.12 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А202, А203 - Свободен

Етаж: 2

Изложение: Юг-Изток

Тип: Тристаен

Обща Квадратура: 84.13 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А204 - Продаден

Етаж: 2

Изложение: Юг-Изток

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 33.1 кв.м.

Общи Части: 7.73 кв.м.

Обща Квадратура: 40.83 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А205 - Продаден

Етаж: 2

Изложение: Запад-Север

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 32.7 кв.м.

Общи Части: 7.05 кв.м.

Обща Квадратура: 39.75 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402

Апартамент А206 - Продаден

Етаж: 2

Изложение: Запад-Север

Тип: Студио

Чиста Квардратура: 35 кв.м.

Общи Части: 7.55 кв.м.

Обща Квадратура: 42.55 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402