Mountain Homes – Партер B

Mountain Homes – Партер B
Търговски обект 4 - Продаден Търговски обект 5 - Продаден Търговски обект 6 - Продаден Апартамент B21 - Продаден

Търговски обект 4 - Продаден

Търговски обект 5 - Продаден

Търговски обект 6 - Продаден

Етаж: Партер

Изложение: Изток

Тип: Търговски обект

Чиста Квардратура: 60.70 кв.м.

Общи Части: 11.38 кв.м.

Прилежаща площ земя: 20 кв.м.

Обща Квадратура: 92.08 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402

Апартамент B21 - Продаден

Етаж: Партер

Изложение: Юг

Тип: Тристаен

Чиста Квардратура: 74.74 кв.м.

Общи Части: 14.01 кв.м.

Веранда: 36.5 кв.м.

Обща Квадратура: 125.25 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402