Mountain Homes – Партер А

Mountain Homes – Партер А
Търговски обект 1 - Продаден Търговски обект 2 - Продаден Търговски обект 3 - Продаден Апартамент A16 - Продаден

Търговски обект 1 - Продаден

Търговски обект 2 - Продаден

Търговски обект 3 - Продаден

Апартамент A16 - Продаден

Етаж: Партер

Изложение: Юг

Тип: Тристаен

Чиста Квардратура: 84.33 кв.м.

Общи Части: 15.81 кв.м.

Веранда: 36.7 кв.м.

Обща Квадратура: 136.84 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 887 715 402