Пирин парк

Къща 7

ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА

4 спални

УПИ – 424.45 м² , ЗП 127.14 м²

 

 

Функционално решение:
 
Сградата разполага с главен пешеходен подход на кота 0,00 м, откъм северозапад. Допълнително се предвижда изход към прилежащата дворна площ от дневната. Главният вход води до антре, от което са директно достъпни дневната с трапезария и кухненски бокс, какво и една от спалните. Чрез коридор се осъществява връзката между антрето и другите три спални, баня и склад, като една от спалните разполага със  собствена баня. Дневната с трапезария и кухненски бокс е с гледка на югозапад и излаз към дворната площ, осъществена през частично покрита веранда.
Техническа информация
Носещата конструкция на сградата е стоманобетонова скелетно-гредова конструкция, със сложен двускатен дървен покрив с наклон 30% и покритие от плоски бетонови керемиди.
Външните ограждащи стени са предвидени да бъдат изградени от керамични тухли с дебелина 25 см. Вътрешните преградни стени са от керамични тухли, с дебелина 12 см.
Топлоизолацията на сградата е предвидена в съответствие с изискванията на нормите за проектиране, като нормативните параметри се постигат с използването на ЕPS с дебелина 10 см по външните стени, 5 см XPS по стените, контактуващи с терена,
14 см минерална вата между покривните ребра. Над армираната бетонова настилка на кота ±0.00 м се полага 6 см XPS, поради изпълнението на водно подово отопление.
Озеленяване 241.32 м2 (56.9%)

Навигация

Изберете къща от картата