Crown Bansko АПАРТАМЕНТИ НА ЦЕНИ ОТ Научи повече 10 000 ЕВРО

360° Панорамa на Парцела

Жилищен комплкес GardenResidence е от затворен тип и е разположен върху площ от 15 000 кв.м. Проекта предвижда поетапно изграждане на разгъната застроена площ от общо 65 000 кв.м. или 11 самостоятелни жилищни сгради с общо 600 апартамента. Всяка сграда ще разполага със собствен вход, подземен/наземен паркинг, търговски обекти и асансьори. Сградите ще бъдът разположени по периферията на парцела, а вътрешната част, която представлява 40% от общата площ на парцела ще включва изграждане на собствена инфраструктора, озеленени места за отдих, детски площадки и парко места. Жилищния комплкес ще има 150 м. излаз към бул. Ломско Шосе и ще граничи с метростанция „Ломско Шосе“ и метростанция „Бели Дунав“. В непосредствена близост се намират училища, детски градини, Била, Лидъл, Фантастико, Т-маркет, Сверен и Западен парк. Жилищният комплекс няма да има такса поддръжка, а във всеки отделен етап ще се учреди етажна собственост.

Проектът GardenResidence

[allhome1]

Техническа характеристика

 

Екстериорното проектно решение е съобразено с околното застрояване и преобладаващите съвременни тенденции в облика на новопостроените сгради в тази част на града. В образа на сградата е търсен атрактивен и раздвижен силует, не само към прилежашите улици, но и към вътрешността на имота.

За фасадните плоскости са иползвани следните завършващи материали:

– Партер и типови жилищни етажи (до кота +23.40 м) – силиковнова/силикатна външна мазилка в два основни цвята и три допълнителни цветя за отделни елементи и зони

– Подпокривни етажи – обшивка от гладка ламарина, която продължава като прикритие по скатните покриви

– Парапети – ажурни метални, с височина H=120 см от готов под

– Дограми – прозорци от 6 камерни PVC – профили с двоен стъклопакет; гаражни врати – ролетни, термоизолирани

– Общо 4 броя асансьори, 2 от които с товароносимост 400 кг и 2 с товароносимост 1000 кг. Достигат до първият подпокривен етаж на кота +23.4 м.

Външните стени и стените между отделните апартаменти са тухлени с дебелина 25 см. Вътрешните преградни стени са тухлени с дебелина 12 см. Към всяка асансьорна шахта е предвидено да се изпълни предстенна обшивка от 2 пласта гипсокартон и звукоизолация от 10 см каменна вата.

Основният покрив е плосък, тип „обърнат топъл покрив“. Скатните покриви в рамките на двата подпокривни етажа са бетонови, с наклон 45° и покритие от гладка ламарина. Покривните тераси, както и балконите и терасите по типовите етажи, се предвиждат с настилка от студоустойчива подова керамика.

Сградата е топлоизолирана както следва: 10 см EPS за всички ограждащи надземни стени; 5 см XPS по тавана на подземния гараж.

Местоположение

Сграда GardenResidence – Етап 1 и 2 се намират на ъгъла на ул. Тричко Велев и ул. Борислав Крастанов. Изключително комуникативно място, две метро спирки на 5 минути пешеходно разстояние (метростанция Ломско Шосе на 150 метра разстояние и метростанция Бели Дунав на 400 метра разстояние), няколко трамвайни, тролейни и автобусни линии. В района има голям брой градинки, само на 5 минути от Северен парк и на 10 минути от Западен парк. В радиус от 200 метра се намират множество детски градини, начални училища, гимназии, както и IX РПУ – участък Връбница. Също така в близост са и множество ресторанти, кафета, фитнес зали, болници и църкви, банкови офиси, бензиностанции, хранителни вериги (Била, Фантастико, Т-маркет, Кауфланд, Лидъл). Местоположението е с отлична инфраструктура и осигурен бърз достъп до центъра и всички квартали на столицата.

Комуникативна локация

200м. – Метростанция “Ломско Шосе”
3 мин. – Пешеходно разстояние
400 м. – Метростанция “Бели Дунав”
6 мин. – Пешеходно разстояние

350м. – супермаркет БИЛА
5 мин. – пешеходно разстояние

400 м. – 90 ОДЗ ФИЛИАЛ “Бял Люляк”
700 м. – Целодневна детска градина “Чайка”
900 м. – Целодневна детска градина “Пчела”

Медицински център – Сидерус – 1 км.
ДКЦ 30 София – 1 км.

4 км. – Централна Гара София
10 миин. – разстояие с кола

340 м. – супермаркет Т-MARKET
5 мин. – пешеходно разстояние

10 метра – 61 ОУ “Св. св. Кирил и Методий”
1 мин. – пешеходно разстояние
2 км. – 54 СУ “Св. Иван Рилски”
10 мин. – 2 метро спирки

2 км. – Стоков базар “Илиянци”

50 м. – бул. Ломско Шосе предлагащ огромна мрежа от градски транспорт
1 мин. – пешеходно разстояние

900 м. – супермаркет Кауфланд
15 мин. – пешеходно разстояние

Софийски Университет – “Свети Климент Охридски”
Намира се на разстояние 6 метро спирки

300м. – Северен Парк София
5 мин. пешеходно разстояние
2 км. – Западен Парк София

Контакти

Офис: ул.Майстор Алекси Рилец 38 гр. София, ет. 3., офис 8.
Сграда: SouthSide Business Center

7 + 9 =