CROWN BANSKO

Aпартаменти на

цени от

300 ЕВРО

на кв.м.в !

ЕТАЖА

АСАНСЬОРА

АПАРТАМЕНТА

КВ.М. РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ

БЪРЗА ВРЪЗКА С НАС 

Продажбите са изключително динамични в следствие на ниските цени, така че ако имате сериозни намерения, интерес за закупуване или оглед на апартамент се свържете с нас директно по телефона. Посочения телефон има Viber, така че можем да изпращаме информация и по него!

+359 887 715 402

ЦЕНОВА ЛИСТА

Ценова листа с всички варианти на плащане може да получите при запитване на посочения телефон или по имейл.
На имейли отговаряме в рамките на 2 работни дни!

По Viber отговаряме в рамките на 10 мин.

SALES@INTERBUILD.BG

ОГЛЕДИ

Огледи на апартаментите и сградата се правят всеки ден между: 09:00 и 19:00 часа!
(работим включително Събота и Неделя)
Ако искате да направите оглед, ще Ви помолим да потвърждавате 1 ден преди огледа само по телефона, тъй като на имейлите отговаряме със закъснение!

+359 887 715 402

Процедура по

Закупуване

ОГЛЕД НА АПАРТАМЕНТ

Тел: 0887715402

Организираме огледи на апартаменти всеки ден между 08:00 и 19:30 (включително Събота и Неделя).

Огледите се потвърждават само по-телефон, минимум 2 часа предварително !

СТОП КАПАРО

1000 ЕВРО

Спираме апартамент от продажба само след плащане на капаро от 1,000 евро.

Титуляр: Практикал Инвестмънт ЕООД
IBAN: BG71STSA93000027799691

ДОКУМЕНТИ

ИЗПРАЩАНЕ НА ДОКУМЕНТИ

Изпращаме пълен сет от документи за собственост, разрешения за ползване , както и работен вариант на предварителен договор.

 

ДОГОВОР

ДОГОВОР

Подписваме предварителен договор и уточняваме дата за нотариално прехвърляне на недвиживимия имот.

Краун Банско

Информация

Защо да закупите апартамент при нас ???

Плюсове и Минуси

Пазара на имотите в световен мащаб, винаги е бил един от най-атрактивните активи сред инвеститорите. През последните 10 години сме свидетели на постоянен ръст в цените на имоти в България, както и постоянна спекулация за така популярното твърдение за предстоящото спукване на поредния имотен балон. От 2020г. до сега, преминахме през общо 5 поредни епидемични вълни причинени от Ковид 19, постоянни политически трусове, служебни правителства, всеобщо притеснение около Валутния борд, Война в Украйна и не на последно място – Инфлация на всичко. Въпреки това, ръста на цените на имотите в България продължава да расте и то стабилно. Сред огромното предлагане на имоти, едно от най-трудните неща е да попаднеш на правилната инвестиция, където има баланс между цена, риск и ликвидност. Обикновено, имотите с прекалено изгодна цена или носят скрит риск, или са актуални за кратко време, тъй като към момента, търсенето е изпреварило предлагането и всеки се опитва инвестира изгодно и бързо своите спестявания. Когато изкочи атрактивна оферта, пазара ни притиска да вземем прибързано решение, в противен случай, нашата нерешителност ще доведе до това някой друг потенциален инвеститор да се възползва от тази оферта. При взимане на такова решение, всеки се опитва да не действа емоционално, а да подходи рационално като пресметне какъв точно е риска, който поема и дали инвестицията е наистина ликвидна. Ликвидността на един актив или имот се определя от това колко бързо този актив или имот може да се обърне в пари. С други думи, колко бързо можем да се отървем от този имот, чрез неговата препродажба. Тук е момента, в който започва пресмятането на плюсовете и минусуите, които биха допринесли или възпрепятствали евентуална необходимост от бърза препродажба на закупения имот. Тъй като при нас продажбите са наистина динамични и много често нашите клиенти се чувстват притиснати от нуждата да вземат бързо решение, Ние си позволихме да изтъкнем някои от определящите фактори при калкулиране на риск и ликвидност преди закупуване на апартамент в комплекс Краун Банско.

 

Надежден Инвеститор и Строител с над 30 години история

Строител: „Интербилд Инженеринг“ ЕООД

Довършителните дейности в Комплекс КРАУН БАНСКО се изпълняват от Строително – инженерна компания “ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД. Строителната компания е създадена да изпълнява проекти собственост на “Глобал Инвест Холдинг” АД или нейни дъщерни фирми. „Интербилд Инженеринг“ ЕООД не изпълнява строителни услуги за фирми или физически лица извън холдинговата група на  “Глобал Инвест Холдинг” АД.

“ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД е дългогодишен член на Камарата на строителите в България, а през годините компанията е изградила над 400 000 кв.м РЗП като целия финансов ресурс е осигуряван от “Глобал Инвест Холдинг” АД.

Инвеститор:

„ПРАКТИКАЛ ИНВЕСТМЪНТ“ ЕООД

„ЕМ КОНСУЛТ“ ЕООД

„ГЛОБАЛ ИНВЕСТМЪНТ ПРОПЪРТИС“ ЕООД

„ГЛОБАЛ ПАРАДАЙЗ ТУРС“ ЕООД

„ФОРУМ 4“ ЕООД

„КРАУН БАНСКО СПА ХОТЕЛ“ АД

 

Проект КРАУН БАНСКО е изграден до етап Акт 16. Сградата е разделена на 9 самостоятелни корпуса и 215 апартамента. Собствеността е разпределена в горепосочените дружества. Всичките дружества описани по-горе, са част от холдинговата структора на “Глобал Инвест Холдинг” АД, която изпълнява широк спектър от дейности в сферата на строителството, предприемачеството, туризма и финансите.  Всички строителни и инвестиционни дейности се извършват от дъщерни фирми разделени в четири специализирани и взаимнодопълващи се направления.

“ГЛОБАЛ ИНВЕСТ ХОЛДИНГ” АД и неговите дъщерни дружества осъществяват дейността си със СОБСТВЕН КАПИТАЛ и НЕ ПОЛЗВАТ БАНКОВИ КРЕДИТИ !

 

Невиждана Пазарна цена

Нелогично ниски цени ! Трудно за Вярване, но ФАКТ!

Един от най-често задаваните въпроси от нашите клиенти е КЪДЕ Е УЛОВКАТА? или Как е възможно да продавате апартаменти с боядисани помещения , готови бани и монтиран ламинат на цена под себестойността на строителството? Истината е, че НЯМА НИКАКВА УЛОВКА ! Това не е измамна схема за събиране на Капаро или злоупотреба с имущество. Спокойно можем да твърдим, че продаваните от нас жилища имат най-изгодната цена в района на Разлог, Банско, Баня и Добринище. През последните 2 години успяхме да осъществим над 500 продажби на апартаменти на цени под 300 евро на кв.м. в гр.Банско и гр.Разлог, а за последните 10 години имаме над 2,000 реализирани продажби на апартаменти и офиси в Разлог, Банско и София.

Когато инвестираш в закупуване на обзаведен апартамент 60 кв.м., в сграда с Акт 16, в курортна местност и ТОП локация, на цена по-ниска от единичен гараж на ЗЕЛЕНО в гр.София, тогава тази инвестиция се превръща в един наистина ликвиден актив.

Отлична Локация

Избора на правилната Локация е от изключителна важност, особено когато закупуването на жилището е с цел Инвестиция. Комплекс Краун Банско е разположен в гр. Банско на 300 метра от Ски Лифта., Планинският град и живописната област наоколо очароват посетителите с прекрасни условия за зимен и летен туризъм, а непосредствената близост до лифта на най-големия български ски курорт, неизменно превръща закупуването на апартамент в комплекса в една сигурна и ликвидна инвестиция с потенциал за възвращаемост, както през зимата така и през лятото. 

Краун Банско е разположен на комуникативно място, на пешеходно разстояние от механи, ресторанти, казина и нощни заведения. Начална станция на лифта се намира на не повече от 7-8 минути пешеходно разстояние. Целия Комплекс е заобиколен от природните дадености на куротното градче. Над 120 апартамента във вътрешния двор са с Югоизточно изложение, а гледката към планината спира дъха на всеки посетител. В Западната част се открива перфектен панорамен изглед към пистите на Банско, а от Северозапад може да се насладите на вълшебния чар на курортното градче.

На не повече от 5 км. се намира и с. Баня, което през последни години набира популярност със своите 75 минерални извора и спиръщи дъха панорамни гледики към Пирин и Рила.

Уникална

Панормана Гледка

Степен на завършеност

с наличен Акт 16

От 2019 г. инвестираме в закупуване на недовършени сгради в гр. Банско и гр. Разлог., въвеждаме ги в експлоатация с Акт 16 и ги препродаваме.

През 2019 г. продадохме на 100% Комплекс Гранд Банско 2, който е с наличен Aкт 16, състоящ се от 101 бр. апартаменти и 8 000 кв.м. РЗП. Сградата се намира на 400 метра от Ски Лифта в Банско. 

 

Индивидуални Партиди

за Ток и Вода

Голяма част от имотите, които се предлагат в Банско и Голф игрището неразполагат с индивидуални партиди за Ток и Вода, което ги прави рискована инвестиция, тъй като нямаш контрол над потреблението. С други думи може да не ползваш, но пак плащаш.

В Пирин Парк всеки апартамент се предава с индивидуална партида за Ток и Вода, следователно всеки собстветник ще плаща толкова електроенергия и вода, колко е консумирал.

Апартаменти до Ключ

  • Баня до ниво гипсокартон / Напълно готова баня и тоалетна

  • Боядисани в 2 цвята помещения

  • Ламинат

  • Само с входни Врати / с Входни и  Интериорни врати

  • Отделна партида на водомер

  • Отделна партида на електромер

  • Апартаментите се продават без мебели!

Пакет Обзавеждане

Закупуването на апартамент е само началото, тъй като след това предстои неговото обзавеждане. Въпреки, че нашите апартаменти се предават в почти завършен вид и от Вас се изисква единствено да закупите обзавеждане, доста често това начинание се оказва непосилно за много от нашите клиенти, тъй като всички Ние имаме напрегнато и динамично ежедневие. В следствие на това, едни на пръв поглед елементарни довършителни дейности по обзавеждане, могат да се проточат с месеци и дори години, което със сигурност ще доведе до увеличаване на разходите по довършване.

Ние предалагаме да извършим цялостно обзавеждане на Вашия апартамент за 50 евро на кв.м., спрямо квадратурата на закупения от Вас Апартамент.

Обзавеждането включва следното:

Входно Антре
Огледало в антре
Шкаф за обукви
Хол и кухня
Кухня с ел.уреди (хладилник, котлон, фурна)
Трапезарна маса с 4 стола
Диван с лежанка
Холна маса
Декоративен килим за холна маса
ТВ шкаф
Етажерка за книги
Корнизи
Пердета
Спалня
2 бр. нощни шкафчета
Спалня с матрак
Гардероб
Огледало
Скрин
Корнизи
Пердета

Ниска Такса Поддръжка

Един от основните проблеми при закупуване на апартамент в Затворен Комплекс или Ваканционна местност е таксата поддръжка. Често на пазара с имоти изкачат апартаменти в Затворени Комплекси на изключително атрактивни цени. Всъщност ниската цена на имота е само един вид първоначално плащане, след което започва същинската част или казано по-просто – годишна такса поддръжка. Тези такси варират в диапазон от 15 евро до 35 евро на кв.м. за 1 календарна година!  Това означава, че при 100 кв.м. апартамент, Вие ще бъдете задължени да плащате между 1500 евро и 3500 евро такса поддръжка за 1 календарна гоидна. Това е грубо между 250 лв и 600 лв месечно, за да притежавате апартамент в Затворен Комплекс. В много случаи такава такса поддръжка, значително намалява планираната възвръщаемост на Вашата инвестиция, тъй като приходите от отдаване под наем, в някои случаи биват изядени на 100% от таксата поддръжка. 

В Пирин Парк, както и във всички наши комплекси, таксата поддръжка е минимална и е равна на 3 евро на кв.м. с вкл. ДДС на годишна база! Таксата е фиксиран и подлежи на промяна само и единствено при провеждане на общо събрание, на което общо събрание, собствениците на апартаменти вземат единодушно решение за увеличаване, намаляване или премахване на таксата поддръжка.

Срещу тази такса, нашите клиенти получават следните услуги:​

Организиране и поддържане на вътрешния ред в Комплекса в съответствие с правилата за етажната собственост съобразно действащото законодателство, както и с изготвения и приет Правилник за вътрешния ред

Поддържане на хигиената, веднъж седмично почистване на общите части на сградата /в това число и стълбища, двор, прозорци/периодично/, главен вход, в съответствие със стандартите приложими по отношение на подобни апартаментни комплекси

Текуща поддръжка и ремонт на общите части в Комплекса, съобразно действащите технически норми и изисквания /вкл. обикновени/козметични ремонти при износване на външните повърхности, като стени, огради,подови настилки,счупени плочки, освен в случаи когато се изисква основен ремонт на общи части и/или съоръжения

Плащане на всички разходи за Ток и Вода на общите части на сградата

Плащане на всички разходи по отопление по поддръжка на външен басейн

Осигуряване поддръжка на двора и зелените площи в комплекса

Осигуряване на осветление в общите части на сградата, както и около нея. Включва осветление в вътрешен двор, както и периферията на целия комплекс;

Осигуряване на индивидуален код за достъп за входните врати на сградата

Осигуряване на Видео контрол и наблюдение със запис до 3 месеца. Камерите ще се монтират в сградата и около нея, така че да обхванат всяка точка

Създаване и водене досие на сградата (като в него се включва подробна и пълна информация за сградата)

Съдействие при намирането на бъдещи фирми за изпълнение на ремонтни дейности

Представяне на събрани оферти за видове ремонтни дейности

Услуга „Проверка на дома“ за всеки собственик, изразяваща се в следните дейности

Посещение на имота редовно на определени интервали от време през цялата година, с оглед проверка, дали някой не използва имота без разрешение

Основно проветряване на имота

Проверяване на осветлението, водопровода, кранове, вана, душ, тоалетна, влажност, вредители, електрическо оборудване и бойлер

Известяване за всякакви необходими ремонти с цел поддръжка на имота в добро и чисто състояние

Проверяване на имота при спешни случаи след неблагоприятни климатични условия и уреждане на почистване при необходимост, вследствие на бури/силни ветрове

Отдаване под Наем

При закупуване на апартамент в някои от нашите комплекс  в Разлог или Банско, Вие имате възможността да отдавате своя апартамент под наем без никакви допълнителни такси! За клиентите, които не са от района можем да Ви предложим наш представител, който да посреща Вашите гости, както и професионално почистване на апартамента. Услугата естествено не е безплатна, но със сигурност не се предлага на толкова атрактивна цена в нито един от хотелите в Банско. Независимо на каква цена отдавате апартамента си под наем, Ние ще Ви таксуваме само за почистване, което е на стойност от 15 лева до 35 лв с вкл. ДДС спрямо големината на апартамента. Вие сами определяте колко пъти искате да се почисти апартамента за целия период. Вие намирате клиенти през Air BNB, Trivago или Booking, а ние ще се погрижим да останат доволни от своя престой.

ТОП Апартаменти

30 650 Евро

Корпус B

Апартамент                                 B43
Тип                                            Студио
Квадратура                            46 кв.м.
Изложение            Изток/Запад/ Юг
Телефон                        0887715402
50 000 Евро

Корпус C

Апартамент                                  C32
Тип                                        Тристаен
Квадратура                            81 кв.м.
Изложение             Изток/Запад/Юг
Телефон                        0887715402
30 550 Евро

Корпус H

Апартамент                                  H33
Тип                                            Студио
Квадратура                            46 кв.м.
Изложение                        Юг/Изток
Телефон                        0887715402

Галерия

Краун Банско

Без Комисионни

Директно от Инвеститор

Ние не сме Агенция за Недвижими имоти, а инвеститор и строител. Следователно при закупуване на апартамент или къща при нас, не дължите комисионна.

През последните години построихме над 400 000 кв.м. РЗП  и успешно осъществихме над 2,000 продажби на апартаменти и офиси . Всички наши проекти се изпълняват от Интербилд Инженеринг, а всички средства за строителство се финансират на 100% от Глобaл Инвест Холдинг или нейни дъщерни фирми. Работим изцяло със собствени капитал, без да използваме банково кредитиране.

Собствени

Инвестиционни Проекти

Настоящи Проекти